År 2012 Apocalypse?


http://sydsvenskan-img.se/archive/00190/solstorm467_190321a.jpg



Det har farit runt många rykten om att världen går under år 2012 för att det gamla Mayarikets kalender slutar på just det årtalet. Och för att inte glömma alla andra saker som också säger något om att världen slutar år 2012 t.ex. Bibelkoden. Men bibelkoden i helhet säger ju nästan allt om allt tom. att gud inte existerar osv, osv.

Men faktum är någon gång i mitten eller senare på 1800-talet så slog det ur en Solstorm på solen. En slags häftig explosion som skickar masiva vågor av energi och just denna träffade jorden vilket ledde till TOTAL KAOS!!! eller inte. Eftersom det ända det gjorde var att slå ut alla elektriska saker på nästan hela jordklotet och eftersom det inte fanns mycket till elektriska saker på den tiden så... men tänk dig vad som skulle hända i dags läget !

Det finns även teorier om en katastrofala klimatändringar som kommer leda till total massförintelse av allt levande. Det är något om ett "polarskifte" som förklaras så att världens nordpol kommer byta plats och detta kommer leda till en fasansfull klimatförändring.

På något sätt har flera "forskare" "förespått" (gissat) att vissa event t.ex. många jordbävningar kommer att ske under dessa årtal och andra saker t.ex. 9/11 och de religiösa krigen. Och detta är inte bara forskare från 1600-talet framåt. Vissa påstår tom att Mayafolket hade förespått vissa av dessa saker.

Och jag varnar er människor som läser detta. bullshitfaktorn är OTROLIGT HÖG när det komma till just sådana här saker. Det var dem har gjort är att tagit fram en tid och sedan kopplat det till massa andra saker som skulle kunna hända just då. men jag varnar er tro inte på det här siktet bara ren skitsnack dessa slags teorier har funnits sedan låååååååååång tid tillbaka och det är inte fören nu vi har börjat koppla saker till vår egen tid.

Blogglovin' där typ -------(DO IT)--------->



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0